Steffie Boey

Profiel

Ik ben Steffie Boey en ik ben 18 jaar en volg Toegepaste Psychologie in Kortrijk meer specifiek in de katho afdeling IPSOC. Ik zit in de klas 1BaTPA(a) die tevens ook mijn sova groepis. Een leuk weetje is dat ik hier op kot zit omdat ik van de kust ben(Bredene). In het middelbaar heb ik Humane Wetenschappen gedaan. Mijn hobby's zijn uitgaan met mijn vrienden en op zondag ben ik leidster in de chiro.

Rol in dit project

Ik heb het onderwerp seksuele stoornis. Het is een aspect van psychische stoornissen die weinig wordt besproken dit waarschijnlijk doordat er nog steeds een taboe rond heerst. Met dit onderwerp hoop ik veel informatie te vinden waarom dit nog altijd zo taboe is en hoe het misschien in de toekomst kan evolueren tot een bespreekbaar onderwerp.

Interesse in het project

Ik heb geen enkele voorkennis omtrent het begrip "psychische stoornissen." Ik heb wel een voorkeur om als afstudeerrichting klinische psychologie te kiezen om dan met zo'n gelijkaardige problemen in contact te komen. Dit lijkt mij erg boeiend. Dit is dus mijn ideale gelegendheid om te zien of dit echt wel iets is voor mij en anders zal ik mijn keuze moeten bijsturen.

Citaten
"Een Vlaamse game-industrie? Het lijkt een contradictie
maar ze bestaat. In Vlaanderen werden in 2006 voor
150 miljoen euro aan games verkocht. M et de consoleverkoop
erbij gaat het over een jaaromzet van meer dan
200 miljoen euro
."1

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License