Julie Bevernage

Profielpagina

Profiel

Ik ben Julie Bevernage en ik woon in Wevelgem. Ik zit in mijn eerste jaar Bachelor in de Toegepaste Psychologie en ik ben 18 jaar. Mijn hobby's zijn dansen (Streetdance en New Style), muziek beluisteren (vooral rock en trance), uitgaan en vooral veel lachen samen met mijn vrienden.

Rol in dit project

Ik heb het onderwerp angststoornissen, specifieker, gegeneraliseerde angststoornis. Het is een stoornis die ongeveer even vaak voorkomt als een dwangstoornis of als een paniekstoornis. Heel veel informatie is er over dit onderwerp niet te vinden. Dus hoop ik dat jullie heel wat zijn met de informatie die op deze wiki staat.

Interesse in het project

Angsten interesseren mij enorm. Ook mijn eindwerk vorig jaar ging over angsten, namelijk fobieën. Ik wil graag nog wat meer bijleren erover, en dit project is dan ook de perfecte gelegenheid.
Het volledig onderwerp 'psychische stoornissen' vind ik ook erg interessant, gewoon alles rond het denken en functioneren van de mens interesseert me. Anders zou ik ook niet voor een richting in de psychologie gekozen hebben.
Ik heb er al enige voorkennis van, maar je kan er nooit genoeg over weten!

10.JPG

Referentie:
"Een Vlaamse game-industrie? Het lijkt een contradictie
maar ze bestaat. In Vlaanderen werden in 2006 voor
150 miljoen euro aan games verkocht. M et de consoleverkoop
erbij gaat het over een jaaromzet van meer dan
200 miljoen euro.
"

BERLOZNIK R. Game On! We krijgen er niet genoeg van. viWTA Samenleving en Technologie. http://www.cjsm.vlaanderen.be/e-cultuur/downloads/dossier_jongeren_en_gaming_viwta.pdf, geraadpleegd op 21-01-2010, pg 5.

klik hier voor de volledige publicatie

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License