Elke Claerhout

Korte voorstelling

Profiel
Mijn naam is Elke Claerhout en ik zit in het eerste jaar Toegepaste Psychologie in de Katho te Kortrijk. In het secundair onderwijs heb ik Humane Wetenschappen gestudeerd. Ik hou van samen zijn met mijn vrienden, dieren en reizen.

Rol in dit project
Met onze SOVA-groep werken we aan een project rond psychische stoornissen. Hierbij hebben we dan ook een Wiki gemaakt. Mijn rol bestaat erin het onderwerp ‘delier’ te bespreken.

Interesse in dit project
Al sinds mijn derde middelbaar volgde ik de richting Humane Wetenschappen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een grote interesse heb gekregen in psychologie. Mijn grootste interesse gaat uit naar de klinische psychologie. Later zou ik dan ook graag werken met mensen de te maken hebben met een psychische stoornis. Hierdoor vind ik het dus zeer interessant om rond dit onderwerp te werken.

Citaat
Een vlaamse game-industrie? Het lijkt een contradictie maar ze bestaat. In Vlaanderen werden in 2006 voor 150 miljoen euro aan games verkocht. Met de consoleverkoop erbij gaat het over een jaaromzet van meer dan 200 miljoen euro.

Berloznik R.Game on! We krijgen er niet genoeg van. In: viWTA, nr. 14, 2008

Klik hier voor de volledige publicatie

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License